Bostadsstylingar

Att styla inför försäljning kan se ut på så många olika sätt. Alltifrån att det finns en härlig grund att bygga vidare på till att bostaden är tom och behöver fyllas på med allt.

Det är helt enkelt ett jobb där förutsättningarna styr och därmed får arbetet också läggas upp på olika sätt från gång till gång.

Jag har sedan starten jobbat i nära samarbete med Stadshem, Bjurfors i Göteborg samt Alvhem Fastighetsmäkleri. En duktig fotograf är A och O för en fin presentation. Minst lika viktig som stylisten.

Hör av dig så kan vi prata mer!

Övriga uppdrag

Jag har pysslat med en rad olika projekt sedan starten 2012. En väldig mängd lägenhetsstylingar, men även trendrapporter, en tapetkollektionsbok, medhjälp vid restauranginredningar och hemma-hos reportage. Jag har varit med och skapat en huskollektionsbok tillsammans med Anebyhusgruppen och tagit fram nya riktlinjer för inredningen i deras visningshus.

En del köksjobb har det blivit också. Nordiska kök men också Fjäråskupan.

Det sista året har jag gjort en hel del kampanjjobb med både Ellos och Jotex. Gardinguider, belysningsguider samt diverse trend-stories vilket har varit otroligt roligt och lärorikt.

Bilder från jobb med Ellos, Jotex, Alvhem/Zynka, Nordiska kök samt Desify.

Hör av dig till mig på emma@emmahos.se för förslag på jobb eller samarbeten.